Translate

četvrtak, 29. studenoga 2012.

Pa... krenimo. :)

Dragi čitatelji,

Evo i mene u blogerskim vodama. Već dulje vrijeme pratim tržište interijera i primjetio sam da nam ponestaje orginalnosti u tom području. Zato sam se odlučio voditi dnevnik zapažanja o svijetu interijera.
Današnji luksuz predstavlja potpuno jednostavan, većinom kockasti namještaj. Ukoliko se radi o zaobljenom namještaju, to su najčešće stakla ili ogledala (tu i tamo i koji dizajnerski stol ili stolica koji se nalaze u centru sobe).
Jednostavnost je napokon prevladala onaj stari kič u svijetu namještaja, ali ta jednostavnost je mnogo ljepša od svih ukrasa. Taj dojam luksuza nam ostavlja pretežito bijeli trosjedi i sjedeće garniture, jaka osvjetljenost prostorije, itd. Promjena boje ili oblika jednog zida sobe nas više ne čini ludima, nego pokazuje u kojem smjeru soba gleda. Veliki i tanki LED i plasma TV-i su prevladali stare TV-e sa dugačkim katodnim cijevima.


Bijela nije popularna samo u svijetu interijera, nego i svugdje drugdje. Sigurno ste svi već primjetili da na cesti ima više novih metalik bijelih auti sa npr. crnim panorama krovom. Mnogi se ne bi složili da je to u bilo kojem pogledu lijepo, ali bijela boja je uvijek primjećena.
Sjetimo se u Europi jako poznatih Techno-dance party-a zvanih White Sensation koji ističu svaku bijelu majcu ili haljinu.
No, nemojte misliti da je ovaj blog o bijeloj boji jer nije. Naravno, tu će se naći mnogo više od bijele boje. Znam da očekujete mnogo slika i fotografija i biti će ih. Pa, bacimo se na posao.
Priznajem da sam jako uzbuđen svojom novom aktivnošću. Trudit ću se pisati više tekstova i stavljati još više slika kako bih dočarao sve o čemu pišem.

Nema komentara:

Objavi komentar