Translate

četvrtak, 5. lipnja 2014.

Tierra villa

Black Beauty Tierra Villa je vikendica za odmor, a nalazi se u selu Black Beauty u Ostionalu, gradu poznatom po odmaralištu u divljini u Kostarikanskoj pokrajini Guanacaste.
Ovaj objekt površine 2992 četvornih metara sadrži tri spavaće sobe i dvije i pol kupaonice. Ovaj krajnje suvremeni dom razvio je studio Kalia.
Zahvaljujući ovom prirodno brdskom krajoliku, Tierra lebdi visoko iznad oceana i sama roni u bujnu džunglu Kostarike. Skladan odnos unutrašnjosti i vanjštine počinje s velikom kuhinjom, blagovaonom i dnevnim boravkom, te klizi natrag prema pogonskom staklenom zidu u bazenu dok pogled pada daleko u beskrajnost Tihog oceana.
Tierra nudi opsežne pogodnosti moderne eko-egzotične vile. Možete birati između ljenčarenja u svojoj luksuznoj glavnoj spavaćoj sobi na katu, odmaranju u prostranoj obiteljskoj sobi, knjižnici i dvosobnom apartmanu, ili jednostavno udahnuti svježi zrak na svojem vlastitom krovu s ​​pogledom na ocean, džunglu i planine.
U Kalia, modernom ekološkom dnevnom odmoru iznajmljivanje ovog imanja nalazi se u pokrajini Guanacaste "Gold Coast" na poluotoku Nicoya. Više od 1000 hektara zemljišta sjedi na vrhu bujnih zelenih brežuljaka koje krasi veličanstven pogled na bogate šume u planinama, bistro tirkiznu vodu Tihog oceana, i svjetski poznatim zalascima sunca.
Tierra se može rezervirati cijele godine, a noćenje u ovoj raskošnoj vili će vas stajati od 600 do 750 američkih dolara po noćenju, ovisno o sezoni, uz popust od 20% na tjedne boravke.

Nema komentara:

Objavi komentar