Translate

četvrtak, 6. prosinca 2012.

Luksuz na samom početku

U samom početku ovog posta želio bih se nadovezati na prošli post o rezidencijalnom namještaju gdje smo prikazali veliki i moćni dizajn Engleske.
U ovom postu ću vam pokazati nešto još više od toga. Dakle, selimo se na potpuno drugi kontinent. Ne moram vam ni reći jer sigurno znate da se radi o Sjedinjenim Američkim Državama. Ali nemojte odmah zamišljati njihov tradicionalni stil jer Vas vodim u Miami. Grad u kojem je luksuz na samoj liniji ljudskog standarda. Da, tako je. U tom lijepom i posve raznovrsnom, neki bi rekli raštrkanom gradu kuće nisu baš male, a ni jeftine. Neću pričati o cijeni kuća, niti iznositi povjerljive informacije koliko je koji bogataš novaca morao izdvojiti, nego Vam danas predstavljam "Američki san".
Krenuo bih od tvrtke koja me se jako dojmila po svježini koju unosi u svoje projekte vedrim i mladenačkim stilom. Radi se o grupi od nekoliko profesionalnih dizajnerica interijera koje su složne pod imenom DKOR Interiors. Ta je tvrtka odradila nekoliko zapanjujuće dobrih projekata u Miami-u čije su me slike ostavile bez daha.
Od svih njihovih projekata kojih je jako mnogo, u oko mi je posebno upao jedan vrlo kričavi i neobičan projekt poznat kao Miami Decadence, a evo i zašto:




Nema komentara:

Objavi komentar