Translate

ponedjeljak, 3. prosinca 2012.

Spavaća soba

U spavaćoj sobi je prva i najbitnija stvar jedan veliki bračni krevet. Mislim da bi se i samci složili da nikome više nije dovoljan obični krevet jer se svi vole rastezati u snu. Kako bi bili sigurni i u snovima u kojima skačemo, trčimo, padamo, plešemo, veliki krevet nas uvijek čuva od padanja i ozljeđivanja u javi.
Stoga, kod kupnje kreveta nemojte previše štediti u odabiru madraca da ne bi već nakon prvih noći spavanja na njemu dobili ovratnik.
Kod spavaćih soba je isto tako jako važno da ona ne bude hladnog izgleda. Sivih i tmurnih boja, nego da vam pruži osjećaj topline i ugodnosti pa se zato u dizajnu spavaćih soba često upotrebljavaju prigušena svjetla.
Danas je u dizajnu interijera jako popularna ugradnja LED dioda u gotovo svaki namještaj. Još pogotovo onih na kojima se može regulirati jačina svjetlosti. U spavaćim sobama prigušeno svjetlo vam daje osjećaj topline i ugodnosti.
Moram napomenuti kako je spavaća soba prostor za koji ne birate previše zanimljivih namještaja jer vam put do vrata mora biti čist kako se ne bi spotaknuli pri odlasku na toalet ili do kuhinje po vodu. Zato nemojte  pretjerivati ni u zabavnom sadržaju jer bi vas mogao odvući od sna i donesti vam dugi radni dan na poslu.


Nema komentara:

Objavi komentar