Translate

petak, 16. svibnja 2014.

Armada

Ako mislite da ću pisati o još jednom sjajnom navijanju riječke navijačke skupine, varate se. Naime, riječ je o jedinstvenoj vili u Kanadi.
Kuću Armada je dizajnirao Kanadski studio KB Design, a izgradila ju je firma Abstract Developments još 2007. godine.
Ova kuća veličine 5.299 četvornih metara je vrlo moderna kuća i  nalazi se u Ten Mile Point / Wedgewood Estates četvrti Victoria, Britanska kolonija u Kanadi.
Armada se savršeno uklapa u svoju okolinu. Uz skladno uravnotežene podne ploče i apstraktni dizajn stvorila je izrazitu prisutnost. Suvremene linije sadrže drvo, čelik, kamen i staklo u prekrasnoj ravnoteži. Privatna terasa nudi pogled na ocean, savršen za opuštanje i zabavu.
Na visini od skoro 2 metra iznad ulaznih vrata je ulazna nadstrešnica od kvalitetnog drveta jele koja se savršeno krasi ulaz u ovu vilu. Sve to je dio sedam i nešto metara visokog staklenog zida podno zaobljenog krova koji privlači pozornost svih prolaznika. Zakrivljena staza vodi nas prema stražnjem dijelu kuće koji je zapravo otvoreni životni prostor. Ekološki bambus i brušeni granit dio su kuhinje koja ima 15cm debeli terrazzo bar, otvoren prema blagovaonici i dnevnom boravku. Dnevni boravak krase dvostrani plinski kamin i otvoreni multimedijski zid koji gledaju kroz stakleni atrijum.
Master apartman nudi pogled na ocean iz zakrivljeno ugrađenog kreveta. Ovaj apartman ima kupku koja bi zadovoljila i potrebe najvećih kritičara, japanska pljusak kada i prostran tuš / parna soba.
"Armada" je primjer modernog dizajna; stil, sastav i spoj unutarnjih i vanjskih prostorija, čine ovaj dom idealnim za život i zabavu, pokazuju krivulje i kutove koje su pravi melem za oči.

Nema komentara:

Objavi komentar